Voor 18:00 besteld  = morgen in huis

Achteraf betalen met Klarna

Zonnebrillen Trend 2024

1. Statements

Statement zonnebrillen zijn opvallend, uniek of expressief en vormen een essentieel onderdeel van de outfit. De Dijon, Luca, Luxor en Yves behoren tot de statement zonnebrillen van PB. Deze modellen zijn vervaardigd van hoogwaardig acetaat kunststof, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en bestand tegen een stootje. 

2. Modern Classic

Klassiek maar dan in nieuw jasje. Deze stijl werd oorspronkelijk ontwikkeld voor piloten tijdens de Tweede wereldoorlog en is sindsdien iconisch en tijdloos design geworden. Onder andere de Mason, Legend van PB zijn hierop geïnspireerd en in een modern jasje gestoken. 

3. Oversized

Oversized zonnebrillen zijn een opvallende trend die ook in 2024 doorzet. Deze zonnebrillen onderscheiden zich door hun grote, brede monturen en glazen, waardoor ze een modieuze uitstraling hebben. Oversized zonnebrillen van PB zijn de Luca, Luxor, Dijon & Florence.

4. Frameless

Randloze zonnebrillen, ook wel frameless genoemd, omarmen een minimalistische esthetiek met hun afwezigheid van een traditioneel montuur. Het ontwerp zorgt voor een licht en luchtig gevoel, waardoor deze brillen subtiel elegant zijn. Door de focus op essentiële vormen bieden randloze zonnebrillen niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook een verfijnde, bijna gewichtloze uitstraling. Ze belichamen een tijdloze en subtiele benadering van eyewear, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor wie streeft naar eenvoudige, maar verfijnde stijl.

5. Vintage look

De vintage look trend op het gebied van zonnebrillen zet ook door in 2024. Geïnspireerd door de stijl uit de jaren ’70 en ’80, waarbij opvallende kleuren en gedurfde ontwerpen centraal stonden, brengen deze zonnebrillen een speels en retro element in moderne mode. De Blanca en Dijon Acetate Yellow van PB zijn perfecte voorbeelden die voldoen aan deze kenmerken.

6. Round

Wanneer je 10 jaar vooruit kijkt op het gebied van zonnebrillentrends, zul je ongetwijfeld nog steeds zonnebrillen met ronde glazen tegenkomen. Ronde vormen blijven tijdloos en veelzijdig, en passen bijna op alle gezichtsvormen. Enkele voorbeelden van ronde zonnebrillen uit het assortiment van PB zijn de Round, Blake & Savannah.

tijdloze ronde zonnebrillen trends 2024

7. Matching

De ‘Matching’ trend is eenvoudigweg een modieuze manier om je zonnebril perfect te laten passen bij je kleding. Het draait allemaal om het kiezen van een zonnebril die qua kleur en stijl goed aansluit bij wat je draagt. Een aantal opvallende ‘Matching’ zonnebrillen van PB Sunglasses zijn fashion zonnebrillen zoals de Vienna, Yves & Luxor. 

meest populair